Håndtering af dataindsamling og privatlivsindstillinger

Med funktionen Social privatliv kan du lære, hvilke af dine personlige data der indsamles af Google, rydde din søgehistorik og deaktivere indsamlingen af data.

Administrer din Google-historik

Administrer din Google-datasporing

Hvis du stopper datasporing for apps og websøgning, kan tilpasningen af dine Google-tjenester være begrænset. For eksempel kan Google stoppe med at anbefale steder af interesse for dig, og dine søgeresultater på nettet kan blive mindre relevante. Datasporing vil blive deaktiveret i alle apps og på alle websteder og enheder, hvor du er logget ind på den samme konto. Når du stopper datasporing, kan Google i nogen tid stadig bruge de oplysninger, der er indsamlet om din seneste søgning, til at forbedre websøgeresultaterne under den aktive session. Deaktivering af sporing medfører ikke, at alle tidligere indsamlede informationer slettes. Du kan gennemgå og slette disse og andre data på myactivity.google.com. Besøg policys.google.com for at få mere at vide om de data, som Google stadig indsamler, og hvorfor.

Med funktionen Socialt privatliv kan du tjekke dine aktuelle privatliv indstillinger på Facebook, LinkedIn, Instagram eller Telegram og indstille dem direkte i Kaspersky appen.

Til tjekker og administrerer du dine privatlivsindstillinger for Facebook, LinkedIn, Instagram eller Telegram:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Åbn afsnittet Privatliv på sociale medier. Læs de informationsskærmbilleder, der vises, når du åbner afsnittet for første gang.
  3. På hovedskærmen Socialt privatliv skal du gå til Tjenester sektion og tryk på servicenavnet. Log ind på din Facebook-, LinkedIn-, Instagram- eller Telegram konto, når du bliver bedt om det.
  4. Tryk på kategorien for privatlivsindstillinger, du vil gennemgå. Indstil derefter de tilpassede regler, du ønsker.